Arsinsporspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin'den Açıklama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliğispor'u mağlup ederek ligde ikinci galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Şahin, ligde 3 haftada 2 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak 3 puanla 9. sırada yer aldıklarını belirterek, ''Bu hafta evimizde Darıca Gençlerbirliğispor ile karşılaşacağız. Perşembe günü Türkiye Kupası maçında karşılaştığımız PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'u 4-2 mağlup ederek bir üst tura çıkmamız bize moral olarak büyük katkı sağladı. Pazar günü Darıca Gençlerbirliğispor'u da mağlup ederek ligde ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz'' dedi.

Uzun bir maraton olan ligde özellikle sahalarında yapacakları karşılaşmalardan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ifade eden Şahin, ''Kadro olarak da bu güce sahibiz. Takımımızda Enes ve Tuncay'ın sakatlıkları bulunuyor. Bu iki oyuncumuz dışında sakat ve cezalı futbolcularımız bulunmuyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Darıca Gençlerbirliğispor'u baskılı bir futbol oynayarak yenip eli boş göndereceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Yayıncı: Asena Akçay

Kaynak: AA