Şanlıurfaspor Kulübü Yönetimi Taraftarı Stada Çekmenin Yollarını Arıyor

Şanlıurfaspor Kulübü yönetimi, taraftarı GAP Arena Stadyumu'na çekmenin yollarını arıyor.

Yönetim yaptığı toplantı sonrası, İlk etapta bilet fiyatlarını düşürülmesini kararlaştırdı. Buna göre Kale arkası bilet fiyatı,7 TL’den 5 TL’ye 12 TL olan Maraton tribün bilet ücreti 10 TL’ye Numaralı ise 25 TL’den 15 TL’ye indirildi.

Taraftarların maçlara gelerek takımı desteklemenin önemini vurgulayan Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, Ankaragücü maçında tüm Şanlıurfalı taraftarları GAP Arena stadyumunda görmek istediklerini PTT 1. Lig sayesinde Şanlıurfalı futbolseverlerin yılarca Süper ligde oynamış takımları izleme fırsatı bulduğunu söyledi.

Takıma büyük transfer yaptıkları halde seyirciyi GAP Arenaya transfer edemediklerini belirten Tepe,”Yıllarca bu takım neden 1.Lige yükselemiyor tartışmaları yaptık,başarı için yöneticilerimiz olağanüstü çabalar sarf etti,onların bu çabalarını boş tribünlerle mi yanıt vereceğiz ” dedi.

Tepe, “Sezon başından beri Kulüp Başkanımız Kemal Saraçoğlu ile birlikte Şanlıurfaspor’u daha iyi noktalara taşımak için yoğun mesai harcıyoruz, kadromuzda kariyerlerinde kendilerini ispatlamış, Şehmus Özer,Serdar Özkan,Gökhan Güleç,Koray Avcı,Kıvanç Karakaş gibi kaliteli futbolcularımız bulunuyor,futbol otoriteleri bu takımın üst sıraları zorlayabileceğini belirtiyor” diye konuştu.

"GELİR YOKSA PRİM DE ÖDEYEMİYORUZ"
Tepe,” Maalesef Karşıyaka ve Kartal maçlarında beklediğimizin altında taraftar gördük, bu anlamda Kulübümüzün daimi bir geliri olmadığından, futbolcularımızın prim paralarını bile ödeyemiyoruz. Karşıyaka ile oynadığımız lig maçında 3741,biletli, 892 kombineli, Kartalspor maçında ise 1299 biletli,2 bin 14 kombineli taraftar izledi.” dedi.

"ŞANLI TARAFTARIMIZA YAKIŞMIYOR"
Sözlerini şöyle sürdüren Basın Sözcüsü Tepe, PTT 1. Ligi'nde mücadele eden hiçbir takımın böylesine modern bir stadyuma sahip olmadığımı Havaların sıcak olması ve maçların TRT’den verilmesi mazeret olmadığını belirterek “Şanlıurfaspor’u gerçekten seviyorsak tribünde yerimizi almalıyız ki maçı TRT’den izleyenlere, Helal olsun Urfalılar takımlarına nasıl sahip çıkıyorlar dedirtebilmeliyiz. Bu çerçevede kendi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçının bilet fiyatlarını düşürdüklerini ve Ankaragücü taraftarlarına 500 kişilik yer ayırdık "

Kaynak: İHA