Gaziantepspor Uzatmalarda Turladı

Ziraat Türkiye Kapısı 2. Turunda Gaziantepspor-Emrespor maçının normal süresi 0-0 eşitlikle sona ererken, uzatma dakikalarında Muhammet’in attığı golle Gaziantepspor 1-0’lık skorla tur atladı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Fazla konuşmaya gerek yok. Uzatmaya giden bir maçtı. Bu tür maçlarda golü bulacaksınız. Gol atamazsanız rakibin cesareti fazlalaşır. Oyunda dengeyi sağlar. Girdiğimiz birçok pozisyon var. Uzatmada attığımız gol ile tur atladık. Kupalarda bu tür tarihler geçmişte Türkiye’de ve Avrupa’da vardır. Bir dez avantajımız uzatmayla oyunu götürüp Bursa maçı öncesinde fiziksel olarak kendimizi daha çok yormamızdır. Ama Cumartesi gününe kadar bunu reganere edip, lig maçına yüzde 100’ün üzerinde çıkmamız gerekiyor” dedi.

Ev sahipliğinden dolayı Gaziantepspor’a teşekkür eden Emrespor Teknik Direktörü Hakan Şimşek de çok iyi bir futbol sergilediklerini dile getirerek, “Bizim adımıza Türkiye’nin güzide Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile eşleşmek hem sporcularım hem de bizim adımıza çok güzeldi. Belki Türkiye Emrespor kulübünü bilmiyor. Hem Türkiye’nin en genç 24 yaşındaki başkanı hem de mahalleden doğup 3. lige çıkan bir takımımız var. Sağ olsun futbolcularımız bu maçta Süper Lig takımına karşı çok güzel bir mücadele verdiler. Hepsini yürekten kutluyor Gaziantepspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mağlup oldukları için üzüldüklerini belirten Emrespor oyuncuları Gökhan Altıntaş ile Onur Okan Topaloğlu, Süper Lig takımına karşı çok güzel bir mücadele sergilediklerini ifade ettiler.

Galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantepspor oyuncusu Binya ise Bursa maçına daha iyi hazırlanacaklarını kaydetti.

Kaynak: İHA