Kasımpaşa'da Teknik Direktör Arayışları Sürüyor

Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, yeni teknik direktörü Fenerbahçe maçına yetiştirmeyi düşündüklerini belirterek, gündemde olan Scolari, Zico ve Mustafa Denizli gibi isimlerle de görüştüklerini doğruladı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Kasımpaşa, İstanbulspor'u 3-1 yenerek tur atladı. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, tüm maçların ciddiye alınması gerektiğine dikkat çekerek, "Ciddiye alınmadığı zaman bizim gibi ilk yarıda sıkıntı geçersiniz. Aramızdaki kalite farkı bu sonucu getirdi. Maçın skoru farklı da olabilirdi. Bu maçın skoruna bakmayacağız. Artık önümüzdeki maça bakacağız" dedi.

Teknik direktör arayışları konusunda da açıklamalarda bulunan Öksüz, "Teknik direktör hakkında konuşmama prensibi aldık. Basında söylenen bir kaç isimle konuşuyoruz. Bir kaç gün içerisinde takımımıza dahil edeceğiz. Şu olacak bu olacak diye bir iddiamız yok" ifadelerini kullandı.

Öksüz, bir soru üzerine yeni teknik direktörü bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçına yetiştirmek için gayret göstereceklerini söyledi .

Kaynak: İHA