Özdilek: Menemen Belediyespor'u Ciddiye Alıyoruz

Türkiye Kupası maçında Menemen Belediyespor ve Pazar günü lig maçında Sanica Boru Elazığspor ile karşılacak olan Antalyaspor hazırlıklarına akşam yaptığı antrenman ile devam etti.

Antalyaspor tüm hızıyla lig ve kupa maçlarına hazırlanmaya devam ediyor. Akşam yapılan antrenman öncesinde açıklamada bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Menemen Belediyespor maçını ciddiye aldıklarını belirtti.

Karabük maçını kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade eden Özdilek şunları söyledi: "Kaybetmek üzüntü verici. Bu her maç için geçerli. 2 haftadır karşılaşmayı 11 kişi bitiremiyoruz. Bununla ilgili çalışıyoruz. Kendimizi biraz daha geliştirmeliyiz. Her rakibi ciddiye almak gerekiyor. BAL Ligi ya da 3. lig çok fark yok. Menemen Belediyespor maçında biraz daha ciddi olacağız. Amacımız bir üst tura çıkmak. İsaac Promise, Minev, Musa Nizam, Emre Torun olmayacak. Yarın şans bulamayan arkadaşları oynatmayı düşünüyoruz. Ciddiyetimiz devam edecek. Amacımız, ilk düşüncemiz bir üst tura geçmek. Pazar günkü karşılaşma Sanica Boru Elazığspor maçını 6 puanlık olarak görüyoruz. Karşılaşma Sonrasında, bundan Sonra ne tarafta olacağımızı belirleyecek. Şu gün itibarı ile 12’nci sıradayız. Her puan ve galibiyet çok önemli. Sanica Boru Elazığspor maçı çok önemli. Rakibin pozisyonu bizi ilgilendirmiyor. Tek hedef galibiyet. Öncelik yarın, Sonra da Pazar gününü düşüneceğiz." Forvetlerin neden etkisiz olduğu üzerine sorulan soruya, "Bizim özellikle ön tarafta sıkıntımız var. Birbirini destekleyen ama adaptasyon sorunumuz var. Asiati, ilk bizle olmadı Sonra da ramazan ayında oruç tuttu. 15-20 gündür bizde. Kolay değil. Ama yeteneği bize çok büyük katkısı olacak. Ömer de A2’deydi. İsaac’in kırmızı kartı bizi sıkıntıya soktu. Milli takım arası bize olumsuz yansıdı. Ne olursa olsun öndeki oyuncu gurubuna çok güveniyorum. Üretkenekliler." şeklinde cevap verdi. Özdilek, Son günlerde yapılan eleştirilerle ilgili olarak da, "Eleştiri olabilir. Fikirlerini söyleyebiliriler. Ne yaptığımızı biz anlatmamalıyız. İnsanlar söylemeli. 4 senedir Antalyaspor’un nereden nereye geldiğini ben buradan anlatsam hoş olmaz. Bunu başkaları yapmalı. Aileden uzak ve ekonomisini veren bir başkan eleştirileri hak etmiyor. Antalya şehri biraz daha sağduyulu davranmalı. Eleştiri olacaktır. Başarılı bulan bulmayan olacaktır. Her şey olacaktır. Önemli olan hakaret içermemeli. Böyle bir ortam yaratılması Antalyaspor için yararlı olduğunu düşünmüyorum. 3 kişinin protesto etmesi Antalya camiasını bağlamaz. İşimizi yapmaya da devam edeceğiz. Beğenenler daha fazla. Daha ileriye götürebilmek için neler yapmalıyız ona bakıyoruz. Onun için çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi .