Ordu'da Amatör Futbol Kulüplerine 330 Adet Futbol Topu Yardımı

Ordu Belediyesi, 33 amatör futbol kulübüne 330 adet futbol topu yardımında bulundu.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zafer Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Torun, sporun amatör sporla büyüyebileceğini ifade etti.

Ordu'da amatör sporların istenilen noktada olmadığını dile getiren Torun, ''Çok zor koşullarda büyük emek ve özveriyle faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bizler de sayın başkan ile yaptığımız görüşme Sonrasında 'çam sakızı, çoban armağanı' misali elimizden geldiğince katkı sunmaya çalıştık. Eğer bir ülkede spor gelişecekse bu ancak amatör sporla büyür'' dedi.

Son yıllarda profesyonel ligde Ordu'yu temsil eden futbolcunun olmadığına dikkati çeken Torun, ''Ordu'daki bir üzüntümü sizinle paylaşmak istiyorum. Bu olayda belki bizim de eksikliğimiz olabilir. Ama hepimiz el birliğiyle aşmamız gerekir diye düşünüyorum. Son yıllarda profesyonel ligde Ordu'muzu temsil eden futbolcumuz eskisi kadar yok'' ifadelerini kullandı.

ASKF Başkanı Öztürk ise Torun'un kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ve yardımlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, ''Başkanımızın amatör kulüplerimize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız geçmiş yıllarda forma ve top yardımı yapmıştı. Bu sezon da bizlere, amatörlere vermiş olduğu sözü yerine getirmiş oldu. Başkanımız, hiçbir kulübü ayırmadan futbol topu yardımında bulunuyor. Kulüplerim ve yönetim kurulum adına katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Seyit Torun, 33 amatör futbol kulübüne toplam 330 adet futbol topu dağıttı.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Yayıncı: Orhan Topal

Kaynak: AA