Olcan Adın zoru başardı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta derbi mücadelesinde karşılıklı yaşanan gol pozisyonları vardı, ancak Trabzonsporlu Olcan Adın'ın 80 ve 83. dakikada yakaladığı ve kullanamadığı fırsatlar Trabzonspor yedek kulübesini resmen çıldırttı

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın derbi mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Çekişmeli geçen mücadelede konuk takım Trabzsonspor ani ataklarla Fenerbahçe kalesinde tehlikeler yarattı.

Müthiş mücadele büyük bir çekişmeye sahne olurken, konuk ekip maçın sonlarına doğru Olcan Adın ile 80 ve 83'ncü dakikalarda mutlak gol fırsatları yakaladı ancak genç oyuncu bu pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 80. dakikasında Olcan aldığı pasla ceza sahası içinde kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı, ancak attığı isabetsiz şutu az farkla dışarı çıktı.

Olcan Adın 3 dakika sonra defansın arkasına atılan uzun pasta topla buluştu ceza sahasına girdi kaleci Volkan'ı çalımlayarak geçti, bomboş kale ile karşı karşıya kalan Olcan topun kontrolünü kaybedince defans topu uzaklaştırdı.