Mustafa Yumlu’ya Süpriz Doğum Günü Kutlaması

Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, hafta sonu sahasında İçel İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu içinde sürpriz doğum günü partisi düzenledi

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman öncesi başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

25 yaş gününü kutlayan Yumlu’ya ilk pastayı takım arkadaşı Aykut Akgün yedirdi. Doğum günü partisinde konuşma yapan Mustafa Yumlu, “Bugün doğum günümü galibiyetle kutlamak beni ayrıca mutlu edecekti. Ama olmadı üzgünüm” ifadesini kullandı

Şenol Güneş de başaralı oyuncunun doğum gününü kutlarken, sivil kıyafetleriyle antrenman sahasına gelen Tolga Zengin de takım arkadaşının doğum gününü kutlayarak tebrik etti. Takım arkadaşlarıyla ve teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre sohbet eden Tolga, sağlık durumu hakkında Güneş’e bilgi verdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Tolga Zengin, Colman ve Volkan Şen katılmadı. Kolundaki sakatlık nedeni ile ikinci kez eli bandaja alınan Giray, takımdan ayrı koşu yaparken, Soner ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Mustafa Yumlu ve Bamba ise salonda çalıştı. Fenerbahçe maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular koşu yaparak soyunma odasına giderken diğer oyuncular ise koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

Karadeniz ekibi İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek .

Kaynak: İHA