Medical Park Antalyaspor Kupa Mesaisini Tamamladı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Menemen Belediyespor maçında sahada ciddi bir Antalyaspor olacak” dedi.

Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde akşam antrenmanıyla yarın akşam Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynayacakları Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki kırmızı-beyazlılar taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Menemen Belediyespor’un karşısında daha ciddi bir oyun sergileyen Medical Park Antalyaspor’un sahada olacağını söyledi.

2 haftadır karşılaşmayı 11 kişi bitiremediklerinden yakınan Özdilek, “2 haftadır karşılaşmayı 11 kişi tamamlayamıyoruz. Bununla ilgili çalışıyoruz. Kendimizi biraz daha geliştirmeliyiz. Her rakibi ciddiye almak gerekiyor. BAL Ligi ya da 3. lig çok fark yok. Menemen Belediyespor maçında biraz daha ciddi olacağız. Amacımız bir üst tura çıkmak” dedi.

Menemen Belediyespor, karşısında cezalı ve sakat olan İsaac Promise, Minev, Musa Nizam ve Emre Torun’un sahada olmayacağını kaydeden başarılı teknik adam, “Yarın şans bulamayan arkadaşları oynatmayı düşünüyoruz. Ciddiyetimiz devam edecek. Amacımız, ilk düşüncemiz bir üst tura geçmek. Pazar günkü karşılaşma Sanica Boru Elazığspor maçını 6 puanlık olarak görüyoruz. Karşılaşma sonrasında, bundan sonra ne tarafta olacağımızı belirleyecek. Şu gün itibarı ile 12’nci sıradayız. Her puan ve galibiyet çok önemli. Sanica Boru Elazığspor maçı çok önemli. Rakibin pozisyonu bizi ilgilendirmiyor. Tek hedef galibiyet. Öncelik yarın, sonra da Pazar gününü düşüneceğiz” diye konuştu.

“Gazetecilerin forvetler neden etkisiz?” sorusuna Özdilek, “Bizim özellikle ön tarafta sıkıntımız var. Birbirini destekleyen ama adaptasyon sorunumuz var. İsmail Aissati 15-20 gündür takımla tam anlamıyla çalışmaya başladı.

Ama yeteneği bize çok büyük katkısı olacak. Ömer de kendi başına A2’deydi. İscaac sıkıntıya soktu. Diaara, milli takım arası bize olumu olmadı. Ama oyuncu gurubuna çok güveniyorum” diye cevap verdi. MEDİCAL PARK ANTALYASPOR’UN GENEL KURULU 22 Eylülde gerçekleştirilen Medical Park Antalyaspor’un genel kurulunda taraftarlar mevcut yönetim ve size tepki gösterdi sorusuna Özdilek, “Eleştiri olabilir. Fikirlerini söyleyebilirler. Ne yaptığımızı anlatmamız değil insanlar anlatmalı. 4 senedir Antalyaspor’un nereden nereye geldiğini ben buradan anlatsam hoş olmaz. Bunu başkaları yapmalı. Aileden uzak ve ekonomisini veren bir başkan bunu hak etmiyor. Antalya şehri biraz daha sağduyulu davranmalı. Başarılı bulan bulmayan olacaktır. Her şeyde olacaktır. Önemli olan hakaret içermemeli. Böyle bir ortam yaratılması Antalyaspor için yararlı olduğunu düşünmüyorum. 3 kişinin protesto etmesi Antalya camiasını bağlamaz. İşimizi yapmaya da devam edeceğiz. Antalyasporu daha ileriye götürebilmek için neler yapmalıyız ona bakıyoruz” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA