Dünkü çocuklar bana BJK'nin büyüklüğünü anlatmaya kalkmasınlar

Beşiktaş’ın, resmi sitesinden Ahmet Çakar’a yayınladığı sert cevaba yanıt gecikmedi. Çakar, Beyaz Tv ekranlarından Beşiktaşlı yöneticilere meydan okurken “Dünkü çocuklar bana Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlatmaya kalkmasınlar” dedi.

Beşiktaş 'ın Ahmet Çakar 'a verdiği sert yanıta, Çakar 'da aynı sertlikle yanıt verdi. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Derin Futbol” programında Beşiktaş 'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya karşılık veren Çakar, yöneticilere adeta meydan okudu.

DÜNKÜ ÇOCUKLAR...

“Az bile söylemişim” diyen Çakar şunları kaydetti:
Dünkü çocuklar bana Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlatmaya kalkmasınlar. Yönetim kurulu üyelerine sesleniyorum: Siz o UEFA 'dan niye kovuldunuz? Beşiktaş en iyi milli oyuncusun 300 bin Euro gibi bir para vermediniz diye kaçırmadınız mı? Oynamayan adama 3,5 milyon euro veriyorsunuz… Evrakta sahtecilik nedeniyle UEFA sizi kovuyor. Ve siz bu hataları yapan insanlarda disiplin kurulu olarak hesap sormuyorsunuz…

SİZ KİMSİNİZ?BEN 50 YILLIK BJK'LİYİM

Az bile söylemişim. 100 yıllık Beşiktaş Kulübü sahtekarlık, yada sahte beyandan UEFA tarafından kovulmuştur. Türk mahkemelerince kazandığınız Son kupa şikeyle alınmıştır. Siz hesap sormadıkça, sizler daha çocukken ben Beşiktaş 'ın semtlerinde dolaşan Ahmet Çakar olarak size hesap soracam. Siz kimsiniz? Ben 50 yıllık Beşiktaşlıyım.

BEYAZ GAZETE