Bursalı Genç Dünya Starı İçin Yarışıyor

Bursalı Aranjör DJ Faruk Orakçı, dünya çapındaki remix yarışmasında 500’den fazla rakibini geri bırakıp ikinci sıraya ulaştı.

Orakçı’nın hedefi birincilik. Leona Lewis, 15 Ekim'de çıkması beklenen 'Glassheart' isimli yeni stüdyo albümü ile piyasaya dönüş yapıyor. Leona, yeni albümü için DJ'ler, remiksçiler ve yapımcıları albümün ilk şarkısı olan 'Trouble'ın remiksi için yarışmaya davet etti. Adele, Britney Spears ve Florence & The Machine gibi isimlerle yaptığı iş birlikleri ile tanınan Fraser T Smith, Leona Lewis'e jüri üyeliğinde misafir olarak yardımcı olacak.

Yarışmacılar, herhangi bir türdeki veya stildeki orijinal remiksler yapmak için sağlanan örnekleri kullanacak. Orakçı’nın da içindeki bulunduğu yarışmaya 500’den fazla kişi katılıyor. Remiks yarışmasının kazanan eser, Leona'nın resmi mağazalarında satılan şarkıların bir parçası olacak. Yarışmayı birinci olarak kazanan kişi Leona ile bir Skype görüşmesini ve ayrıca remiksinin Leona'nın resmi kanallarında tanıtılma şansını yakalayıp bin 500 dolar kazanacak.

Başvuruları 19 Eylül’de tamamlanan yarışmaya 500’den fazla kişinin müracaat ettiği öğrenildi. 20 Eylül itibari ile başlayan oylamaların 27 Eylül’de sona ereceği ve kazananların 2 Ekim’de açıklanacağı duyuruldu. Listenin ikinci sırasında yer alan aranjör Dj Faruk Orakçı ise hedefinin birincilik olduğunu açıkladı.

Yarışmada birinci olmasının Türkiye ve şahsı adına önemli bir başarı olacağına dikkat çeken Orakçı, destek beklediğini söyledi.

Orakçı için oy kullanmak isteyenlerin aşağıdaki linkten Facebook ya da Twitter aracılığı için oy kullanabileceği bildirildi.

https://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/ae46e5432808797f28988119e1a6d079/734

Kaynak: İHA