Bursa Galatasaray Futbol Okulu'nda Yeni Kayıt Dönemi Yoğun İlgi Görüyor

Bursa Galatasaray Futbol Okulu'nun 2012-2013 eğitim-öğretim yılı çalışmaları ve kayıtları büyük bir katılımla devam ediyor.

Yeni Hakan Şükür, Arda Turan, Emre Çolak’ları yetiştirmek için çalışmalarını sürdüren Bursa Galatasaray Futbol Okulu'nda kayıtlar devam ediyor.Bursa’da aynı zamanda futbol eğitimi çalışmaları devam eden Bursa Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri büyük bir katılımla, istekli ve neşeli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.Bursa Galatasaray Futbol Okulu Basın Sözcüsü Yunus Örs, hedeflerinin geçen yıla göre bu yıl başarı düzeylerini daha üst noktalara taşımak olduğunu belirtti.

Daha fazla çocuk ve genci eğitmek istediklerini anlatan Yunus Örs, “Çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri, okul başarılarını arttırarak, iyi insan yetiştirme hedeflerimizin yanında, yetenekli sporcuları Galatasaray’ın alt yapısına, aynı zamanda Dünya ve Türk futboluna kazandırmak istiyoruz.” dedi.

Örs, Genel Koordinatör Ahmet Apaydın denetiminde, eğitimin kapsamında kişisel ve grup yapısı içinde gelişim özellikleri de göz önünde bulundurularak verildiğini belirtti.

Yunus Örs, sosyal etkinliklerle birlikte teorik ve uygulamalı eğitimler ile öğrenci sporculara kişilik ve özgüven kazandırdıklarını belirterek, bunun da okul başarılarını arttırdığını söyledi.

Bursa ve çevresinde 06 - 17 yaş arası çocuk ve gençleri geleceğin yıldızı yapmak için çalışmaya devam ettiklerini belirten Örs, "Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl okulda eğitim alan çocuk ve genç sporcuların sayısı katlanarak arttı. Okulumuzun doluluk oranını hemen hemen yüzde yüzlere dayandı. İlgi beklediğimizden de iyi.” şeklinde konuştu.

Örs, yaklaşık 200 öğrenci sporcunun devam ettiği Bursa Galatasaray Futbol Okulu ile ilgili merak edilen konular ve genel bilgiler için resmi web sitesinin ziyaret edilebileceğini sözlerine ekledi.