Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, Ankara Demirspor karşısında her şeye rağmen iyi mücadele edip 2-0 kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tonyalı, Ankara Demirspor maçının zor geçeceğini önceden tahmin ettiklerini ifade ederek, ''Her şeye rağmen iyi mücadele edip 2-0 kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Tonyalı, teknik ekip olarak işin ciddiyetini çok iyi bildiklerini belirterek, ''Özellikle şunun iyi bilinmesini istiyoruz. Biz sıradan bir takım değiliz. Ankara Demirspor'un üst düzeyde kurulmuş bir takım olduğunu biliyorduk, hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. Biz kazanmaya inanmıştık ve bunu başardık'' diye konuştu.

Üç karşılaşmada aldıkları 7 puandan memnun olduklarını ifade eden Tonyalı, ''Çıkışımız bundan Sonra da devam edecektir. Bunu da hak ediyoruz. Bu karşılaşmalardan sakat, cezalı ve hasta oyuncularımıza rağmen istediklerimizi aldık. Bu sevincimiz artık burada Son bulacak. Önümüzde zorlu Bergama Belediyespor deplasman maçımız var. Bu karşılaşma için en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç

Yayıncı: Asena Akçay

Kaynak: AA