Göztepe Galibiyeti Hatırladı

PTT 1.Lig’in 4. Hafta maçında Göztepe kendi sahasında son dakikada bulduğu golle Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından açıklama yapan Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, karşı karşıya bolca pozisyonlarını olduğunu belirtirken, bugünkü maçı kazanmamaları durumunda çok üzüleceğini belirtti.

Takımını tebrik eden Kaplar, “Buraya lider gelen bir takım vardı. Bugün oyuncularımla şu parolayı geliştirdik ‘siz sizsiniz, siz Göztepesiniz, size inanıyorum’ ve sahaya çıktık her şeyimizi ortaya koyduk. Kazanamaya bilirdik. Karşı karşıya pozisyonlarımız var golü bulamasak çok üzülecektim ama son dakikada bulduk ve kazandık. Göztepe taraftarını tebrik ediyorum” dedi.

Göztepeli futbolculardan İlhan Şahin ise galip gelmeleri gereken bir maç olduğunu söyleyerek, “0 puanımız vardı. Basında çıkan haberlere bir şekilde cevap vermek lazımdı. Bunun için bu galibiyet iyi oldu. Bundan sonraki bütün maçlarımıza birlik beraberlik adına çıkıp oynayacağız” diye konuştu

Göztepeli diğer futbolcu Mithat Yaşar da Gözetepe’nin büyük bir camia olduğunu ifade ederken, bazı sıkıntıların yaşanabileceğini söyledi.

Mithat, “Sonradan girip golü atmak bana nasip oldu. Bence Göztepe’yi layık olduğu Süper Lig’e çıkaracağız” şeklinde konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır ise Göztepe’yi galibiyeti nedeniyle tebrik ederken, maçı hak edenin kazandığını söyledi.

Korukır, “Göztepeyi tebrik ediyorum. Oyunu çoğu bölümünde bizden üstün oynadılar. Bizim takım neden bu kadar silik oynadı buna da bakmak lazım. Ama hak eden kazandı. Göztepe’yi tebrik ediyorum” dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolculardan Mehmet Al, zorlu Göztepe deplasmanına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Göztepe deplasmanın kötü geçeceğini tahmin etmiştik. Ama beklediğimizden daha fazla baskı yaptı Göztepe. Önümüzdeki samsun maçına bakacağız artık” diye konuştu

Çaykur Rizesporlu diğer futbolcu Cumali Bişi ise maçı kaybettiklerinden dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Bu kadar tempolu olacağını tahmin etmiştik ama olmadı. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik inşallah haftaya telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA