Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Direktörü Bahri Kaya Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un yeni Teknik Direktörü Bahri Kaya, Kartalspor maçında kazanılan 1-0'lık galibiyete ilişkin ''Beklediğimden daha iyi oynadı arkadaşlar, bize bir hoşgeldin hediyesi yaptılar, hepsine teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaya, GAP Arena Stadyumu'nda yapılan maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Bugünki müsabakanın kendileri açısından çok ince ayrıntıları bulunduğunu fakat bunları konuşmanın anlamı olmadığını ifade eden Kaya, şöyle devam etti:

''Çok önemliydi kazanmak, futbolcularım bunu yaptı. Beklediğimden daha iyi oynadı arkadaşlar, bize bir hoşgeldin hediyesi yaptılar, hepsine teşekkür ediyorum. Bölüm, bölüm iyi oynadığımız hatta bir değil birden fazla gol atabileceğimiz pozisyonlar bulduk. Son bölümde oyundan düşeceğimiz belliydi. Onlar çok oturmuş ve idmanlı bir takımdı ancak biz buna rağmen güçlü bir şekilde karşılık verip adeta pozisyona sokmadık onları. Şanlıurfaspor'a hayırlı olsun, futbolcu arkadaşlarımı ve emeği geçen herkesi kutluyorum.''

Şanlıurfasporlu Gökhan Güleç de kendileri açısından zor bir maç olduğunu belirterek, ''Gol atamayıp, puan alamıyorduk. Ancak bu maçta iyi mücadele ettik. Ligdeki ilk golümüz ve ilk puanımız hayırlı olsun'' dedi.

Kaleci Atacan da Kartalspor karşısında iyi oynadıklarını ifade ederek, ''3 puan hayırlı olsun, inşallah galibiyetlerin devamı gelecek'' diye konuştu.

-Kartalspor cephesi-

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş da ''Buraya gelirken kaybetmemeyi umuyorduk hatta kazanmak için de planlarımız vardı'' dedi.

Berabere biteceğini düşündükleri maçta kontra ataktan bir gol yiyip maçtan mağlup ayrıldıklarını anlatan Durmuş, Şanlıurfaspor'daki teknik direktör değişikliğinin de rakip takımın futbolcularının üzerindeki kazanma isteğini artırdığını ifade etti.

Durmuş, sıcak bir havada yapılan maçtan yenilgiyle ayrıldıkları için üzgün olduklarını, ancak eksiklerini belirlediklerini ve gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar almak için çalışacaklarını söyledi.

Futbolculardan Mehmet Uslu da ilk yarısı ortada geçen maçın ikinci yarısının istedikleri gibi geçmediğini belirterek, mağlup oldukları için üzgün olduklarını kaydetti.

Uğur Akdemir ise deplasmanda ezik bir futbol ortaya koyduklarını, bugünkü oyunun takıma yakışmadığını dile getirdi.

Kaynak: AA