Şanlıurfaspor 3 Puanı Tek Golle Aldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Kartalspor karşısında 3 puanı tek golle aldı.

Maçın ardından GAP Arena Stadyumu'nda yapılan basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Kazanmak çok önemliydi, futbolcularım bunu yaptı. Beklediğimden daha iyi oynadı arkadaşlar, bize bir hoşgeldin hediyesi yaptılar, hepsine teşekkür ediyorum. Bölüm, bölüm iyi oynadığımız hatta bir değil birden fazla gol atabileceğimiz pozisyonlar bulduk. Son bölümde oyundan düşeceğimiz belliydi. Onlar çok oturmuş ve idmanlı bir takımdı ancak biz buna rağmen güçlü bir şekilde karşılık verip adeta pozisyona sokmadık onları. Şanlıurfaspor'a hayırlı olsun, futbolcu arkadaşlarımı ve emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise ''Buraya gelirken kaybetmemeyi umuyorduk hatta kazanmak için de planlarımız vardı, Berabere biteceğini düşündüğümüz maçta kontra ataktan bir gol yiyip mağlup ayrıldık" diye konuştu.

Şanlıurfasporlu Gökhan Güleç de kendileri açısından zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Gol atamayıp, puan alamıyorduk. Ancak bu maçta iyi mücadele ettik. Ligdeki ilk golümüz ve ilk puanımız hayırlı olsun" diye kaydetti.

Kaleci Atacan ise Kartalspor karşısında iyi oynadıklarını söyleyerek, "3 puan hayırlı olsun, inşallah galibiyetlerin devamı gelecek" şeklinde konuştu.

Kartalsporlu futbolcu Mehmet Uslu da ilk yarısı ortada geçen maçın ikinci yarısının istedikleri gibi geçmediğini kaydederek, "Mağlup olduğumuz için üzğünüz" dedi.

Başarılı futbolcu Uğur Akdemir ise deplasmanda ezik bir futbol ortaya koyduklarını ve kendilerine yakışmadığını belirtti.

Kaynak: İHA