Sağlam: İsteğimizi Sahaya Yansıtamayınca 1 Puanla Ayrılmak Zorunda Kaldık

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, kazanma isteğini skora yansıtamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Sağlam, 1-1 sona eren Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada karşılaşmanın başından sonuna kadar kontrolü elinde bulundurmaya çalışan taraf olduklarını ifade etti.

İstedikleri şeylerin belki de büyük bir çoğunluğunu hayata geçirebildiklerini kaydeden Sağlam, ''Özellikle ilk yarının sonuna doğru yine kornerden gelen topu uzaklaştırmaya çalışırken yaptığımız bir hata, geriye düşmemize neden oldu. Dolayısıyla ikinci yarıda işimiz daha da zordu'' şeklinde konuştu.

Doğru zamanda buldukları golle isteklerinin arttığını vurgulayan Sağlam şöyle devam etti: ''Yine daha istekli ve daha yaratıcı taraftık. Ama maalesef sonuca yansıtamadık. Sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık.''
Futbolculardan Murat Erdoğan ise her maçı kazanabilecek kaliteye sahip futbolculardan kurulu bir ekip olduklarını ifade ederek bu yüzden öncelikle başarı için kendi hatalarını düzeltmeleri gerektiğini söyledi.

Juan Emmanuel Culio da maçı kazanmayı hak eden tarafın kendileri olduğunu belirterek şunları söyledi: "Özellikle 2. yarıda rakibimize pozisyon vermedik. Ancak kendi yakaladığımız pozisyonları da iyi değerlendiremediğimiz için üzgünüz."

ÇAPA: HER İKİ TAKIM DA DOĞRU ZAMANDA GOLÜ BULDUGençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise konuşmasına geçen hafta oynadıkları Eskişehirspor maçından kendilerine yakışmayan bir skorla döndüklerini hatırlatarak başladı.

İçel İdmanyurdu'nun ligin üst düzey futbolcularına sahip takımlarından biri olduğunu anlatan Çapa, "Sonuçlar beklenilen gibi olmadığı için her iki takım da bugün biraz daha temkinli davrandı, maçı kaybetmemek için çalıştı. Bakıldığı zaman oyun genelinde pozisyon olarak belki çok zengin olmadı ama Cem'in özellikle çok net 2 pozisyonu vardı. Biz de onları iyi değerlendiremedik. Doğru zamanda golü bulduk ancak rakibimiz de doğru zamanda golü buldu.'' Sıcak havadan yakınan Çapa, ''Hava şartları bizler için çok zordu. Çünkü maç bitmesine rağmen terlemeye devam ediyoruz. Göründüğü kadar kolay değil. Çünkü her atmış olduğunuz adım 2-3 kat fazla efor istiyor'' ifadesini kullandı.Gençlerbirliği futbolcularından Cem Can ise ilk yarı istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ve Gol bulduklarını söyledi.

İkinci yarıda ise basit bir gol yediklerini hatırlatan Can, bununla ilgili idmanlarda daha fazla çalışacaklarını söyledi.

İçel'in her zaman zor bir deplasman olduğunu ifade eden Aykut Demir de şunları söyledi: ''İlk yarı iyi oynadık. İkinci yarı defansa çekildik. Kalemizde gördüğümüz basit gol sonrası geri çekilme mecburiyetinde kaldık. 1 puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.' '