Nazilli Belediyespor’da Taraftara Bilet Müjdesi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, yarın oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasından 3 puan hedefliyor.

Ligin ilk maçında bilet fiyatlarının 1 TL’den 10 TL’ye çıkması ile beklediği taraftar desteğini göremeyen siyah-beyazlı ekip bilet fiyatlarında yüzde 50 indirime giderek taraftarı tribünlere çekmeyi amaçlıyor.

Fethiyespor’un lige kötü bir başlangıç yaparak sezonun ilk iki haftasında oynadığı karşılaşmaları kaybettiğini hatırlatan Genel Menajer Orhan İbiş, Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın iki takım için de çıkış maçı olduğunu belirtti.

Nazilli Şehir Stadında Fethiyespor hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekip cumartesi gününü Esat Ergüler Tesislerinde kamp yaparak geçirdi. Ligin iki haftasında aldıkları 4 puan ile Fethiye maçı öncesi moral bulduklarını ifade eden İbiş; “Sezon öncesi hazırlıklarımızın meyvesini alarak lige güzel bir başlangıç yaptık. İlk hafta 3 puanı kaçırsak da Turgutlu deplasmanında 3 puan ile buluşarak ilk iki haftada puanımızı 4 yaptık. Bu puanlar ile moralimiz yerine geldi. Bugün sahamızda oynayacağımız ve 2. ligin adeta yerli ekiplerinden olan Fethiyespor maçında da parolamız mutlak galibiyet. Fethiye ekibi ligin ilk iki haftasında kaybetmesinin üzüntüsü içinde olduğu için bu maçta çıkış yapmak isteyecektir. Fakat bizde galibiyet serisi yakalamak için bu maçı mutlak almak istiyoruz. Ali Setirekli, Emre Kahraman, Hüseyin Demir ve Aytaç Uçar sakat. Aytaç'un durumu maç saatinde belli olacak" dedi.

TARAFTARA BİLET MÜJDESİSahalarında oynayacak oldukları maçta seyirci faktörünün çok önemli olduğunu ifade eden İbiş; “Geçtiğimiz yıl neredeyse tüm stadı tam gördüğümüz Nazilli’de, bu yıl 5 yıldır özlenen 2. lige ulaşmamız ile tribünlerin tamamen dolmasını temenni ediyoruz. Taraftarımızın tribünde 12. adam olarak bizleri güzel bir şekilde desteklemesi için çağrıda bulunuyoruz. Yönetimimiz bu konuda önceki haftalarda karar alınan kapalı 10, açık 5 TL olan maç fiyatlarını geriye çekerek kapalı 5, açık 2 buçuk TL olarak değiştirdi. Öte yandan Fethiyespor maçına kenetlenen siyah-beyazlı ekip pazartesi günü yeniden topbaşı yaparak çarşamba günü Ankara deplasmanında Çankırıspor'la oynayacağı Türkiye Kupası 2. tur karşılaşması için salı günü Ankara'ya hareket edecek .

Kaynak: İHA