Bizi şamar oğlanı yapmasınlar

F.Bahçeli savunma oyuncusu Bekir İrtegün, yaptığı bir hatada sosyal medyada çarmıha gerilmesine isyan etti.

Marsilya maçında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından morali bozuk olan Bekir İrtegün hem kaptan Alex'le saha içinde yaşadığı tartışmayı hem de taraftarın eleştirilerine yanıt verdi.

Saha içinde derdini anlatmaya çalıştığı Alex'le herkesin gözünün önünde tartıştığını ifade eden milli oyuncu şunları söyledi:

'Benim mizacım bellidir, kavgacı bir yapım olmadığını herkes bilir. Pozisyonun öncesinde Volkan'ın attığı pastan dolayı zaten gergindim, Alex bana pası attığında 43. dakikaydı ve Marsilya'nın bize baskısı vardı. Yapılacak en iyi şeyin o an için topu uzaklaşırmak olduğunu düşündüm. Alex de bana tepki gösterdi. Futbolcular için böyle pozisyonlarda tartışmak normaldir. Kaldı ki soyunma odasına gittiğimizde kaptanla öpüşüp barıştık ve Alex bana 'Saha içinde olan saha içinde kalır' dedi.

'HİÇ KAVGA ETMEDİM'
Takımda en çok sevdiğim arkadaşımla niye yumruklaşayım? 10 yıldır Süper Lig'de top oynuyorum. Biriyle kavga ettiğimi hiç duydunuz mu? Böyle bir haberin çıkması bile beni çok üzdü. Herkesin ailesi, sevenleri var. Ben onu, o da beni çok sever. Bu herkes tarafından böyle bilinsin.

Çıkan habere tabii ki üzüldüm, ancak daha da üzüldüğüm hakkımda yapılan ağır eleştiriler. Gazeteci, spor yazarı eleştirsin haklı yanları vardır, ancak sosyal medyada taraftarlar o kadar ağır eleştiride bulunuyor ki insanın zoruna gidiyor. Şunu herkes bilsin, ben sorumluluk almaktan kaçmam ve taşın altına elimi her zaman koyarım. Oyun içinde 1000 hata yapsam eğer o topu almak gerekiyorsa 1001. topta yine o topu alırım.

'BİZİ ŞAMAR OĞLANI YAPMASINLAR'
Kimse bizi şamar oğlanı yapmasın. Hakaret, hakaret... Futbol bu değil ki. Her futbolcunun 1-2 maç kötü oynamaya hakkı yok mu? Hani Türkiye'nin en iyi stoperiydim? Daha düne kadar böyle söylüyordunuz bana. Türkiye Kupası finalinde, G.Saray ile yaptığımız kupa finalinde üzerime düşeni yaptım. Ayrıca kötü oynadığıma da inanmıyorum. Sırtım dönük pas geliyor, topu kaptırıyorum, hemen hatalı Bekir oluyor?

Bu yapılanlar sadece bana değil takım içinde bir çok arkadaşımıza da yapılıyor. İnsanların üzerine bu kadar gitmeyin, çünkü bize yapılan bu muamele ve yaşadıklarımız zorumuza gidiyor. Skor kötüye gitsin hemen vurun abalıya. '

'Daha yolun başında neden yıpratılıyoruz?'
Tecrübeli savunmacı Bekir İrtegün 2-0 öne geçtikleri maçta Marsilya ile berabere kalmaları ve gruptaki diğer maçlarla ilgili olarak ise şu değerlendirmede bulundu:

'Marsilya karşında skoru korumalıydık tamam ama daha kaybedilmiş bir şey olmadığını da hatırlatmak isterim. Ligde de yolumuza devam ediyoruz. Neden daha yolun başında bizi yıpratmak isterler anlamıyorum. '