Orduspor İstanbul'a 3 Puan İçin Hareket Etti

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız dört haftada topladığı 8 puanla kendisinden söz ettiren Orduspor, yarın karşılaşacağı İstanbul BBSK maçı için bugün İstanbul'a hareket etti.

Orduspor'un Bursaspor'dan kiraladığı İbrahim Kaş, takımın İstanbul'a hareket öncesi yaptığı açıklamada, İstanbul'dan 3 puanla dönmek istediklerini belirterek şunları söyledi:"Geçen hafta son on dakikada olsa oynama şansı buldum. İnşaallah İstanbul'dan 3 puanla ya da puanla döneriz. Gerek takım içerisinde gerekse de hocanın bakış açısında olsun takımda çok iyi bir gidişat var. İnanılmaz güzel herşey, inşaallah İstanbul'dan da 3 puanla döneriz."

Orduspor'un Galatasaray'dan kiraladığı deneyimli futbolcu Yiğit Gökoğlan'da lige çok iyi başladıklarını, İstanbul'daki maçla da bu süreci devam ettirmek istediklerini belirterek şunları söyledi:"Süper Lig'e çok iyi başladık, bunu İstanbul'daki maçla da devam ettirmek istiyoruz. Hemen ardından kupa ve Galatasaray maçı var. Zor bir sürece giriyoruz. İnşaallah bu üç maçtan da galibiyetlerle döneriz."Orduspor kafilesi karayolu ile Trabzon'a oradan da maçın oynanacağı İstanbul'a uçakla hareket edecek.