Musa Çağıran: Türkiye’de Bursaspor’dan Başka Takımda Oynamam

Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Bursaspor’da çok mutlu olduğunu, Türkiye’de kaldığı sürece Bursaspor’da oynamak istediğini söyledi.

Başarılı futbolcu, Bursaspor’un başarısı için geleni yaptığını belirtti.

Öncelikli hedefinin Bursaspor olduğunu vurgulayan genç futbolcu, “Türkiye’de oynayacaksam Bursaspor’da oynamak isterim. Çünkü çok mutluyum burada. Olursa Avrupa olur, ayrıca Milli Takımda oynamak istiyorum.” dedi.

Oynadığı mevki ile ilgili düşüncelerini açıklayan deneyimli oyuncu, orta saha oyuncusunun çok fazla efor sarf ettiğini, öndekilerin de kendilerine yardım etmemesi durumunda güçlerinin çabuk tükendiğini kaydetti.

DAHA ÇOK PAS YAPMALIYIZ

Musa, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Pas yapıp takımı düzeltmen lazım. Öndeyken hurra devamlı hücuma gitmeye gerek yok. Aldığımız topu dikine oynamalıyız ama bazen güç kalmıyor. Zaten daha çok pas yaparak daha iyi sonuç alabilirsin. Pas yaptıkça rakip de açılacaktır. Yani çok fazla efor sarf etmenin anlamı yok. Hücuma gittiğinde yüzde 50 kaptırma şansın var, tekrar dönme durumun var. Biz de hücum istiyoruz, benim hücum yönüm çok daha önde. Ama bazen çok yorgun düşüyorsun ve hücuma çıkamıyorsun.”

GENÇLERE TAVSİYEM ERKEN EVLENSİNLER

Evlendikten sonra uyku düzeni olsun, yaşam biçimi olsun her şeyin düzene girdiğini anlatan Musa, genç futboluclara şu tavsiyede bulundu:
“Evlilik çok güzel bir şey. Ama doğru kişi ile yapmak önemlidir. Çok güzel giden bir evliliğim var. Futbolu bilen bir eşim var. Benim genç oyunculara tavsiyem çok uzatmadan evlensinler. 22 – 23 yaş çok ideal.”