Kardemir Demirçelik Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe Açıklaması

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, ligin 5. haftasında sahalarında oynadıkları Medical Park Antalyaspor maçından 1-0 galip ayrıldıkları için sevinçli olduklarını belirterek, ''Son dakikada gol için ne gerekiyorsa yaptık'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sikibbe, karşılaşmanın ikinci devresinde baskılı oynadıklarını kaydetti.

''Son dakikada gol için ne gerekiyorsa yaptık'' diyen Sikibbe, bundan Sonra kupa ve lig maçlarında kendine güvenen ve motivasyonu iyi olan bir takım görüntüsü vereceklerini bildirdi.

Skibbe, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ligin ilk 4 haftasında galibiyet alamamıştık. Geçen yıl Eskişehir'de çalışırken de 4 maç arka arkaya mağlubiyet serim vardı. Bunu durdurmak gerekiyordu, durdurduk. İçeride bir seri yakaladık. Takımın gol yememe alışkanlığı oluştu. Bu maçta takımın defansif düşüncesinin iyi olması ve bu düşünceyi 90 dakika sürdürebilmesi bizi mutlu etti.''

Kardemir Demirçelik Karabüksporlu futbolculardan Erdem ise çok ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Yiğit de kaliteli bir takım olduklarını ve ilerleyen haftalarda hak ettikleri yerde olacaklarını belirtti.

-Medical Park Antalyaspor cephesi-

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise yenildikleri için çok üzgün olduklarını ifade ederek, ''Rakibe pozisyon vermeden 1-0 yenildik'' ifadeseni kullandı.

Basit bir topla gol yediklerini anlatan Özdilek, ''Önümüzdeki maça bakacağız. Bu mağlubiyetin bizim tekrar kendimize gelmemiz adına önemli olacağını düşünüyorum. Bazı şeyleri daha da geliştirmemiz gerekiyor. Kazanmamız içten bile değildi. Karabük'ü bu kadar baskı altında yakalamak kolay değil, rakibi tebrik ediyoruz. Yapacak bir şey yok'' diye konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolculardan Murat da, Kardemir Demirçelik Karabükspor'un bu maça kadar galibiyetinin olmadığını anımsatarak, rakiplerinin karşılaşmayı ligde tutunma maçı olarak görmesinden dolayı mücadelenin zor geçtiğini ve kaybettiklerini söyledi.

Ergün ise rakiplerine bir pozisyon verdiklerini ve yenildiklerini dile getirdi.

Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA