İstanbul Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'İstanbul Spor Ödülleri' organizasyonu ile ödüller sahiplerine verildi.

İstanbul kulüplerinden lisanslı olup 2012 yılı içinde düzenlenen uluslararası organizasyonlarda dereceye giren sporcu ve takım temsilcileri ile eski şampiyon sporcuların katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan gecede çok sayıda davetli yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, AK Parti İstanbul milletvekilleri Harun Karaca ile Feyzullah Kıyıklık, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın da bulunduğu organizasyona, sporcular, federasyon yetkilileri ve idareciler katıldı.

Aralarında olimpiyat şampiyonları Servet Tazegül ve Aslı Çakır Alptekin'in de yer aldığı 72 sporcu, törenin sonunda eski şampiyon sporcularla birlikte medya mensuplarına poz verdi. Bu arada, UEFA Elit Kategori hakemleri arasında bulunan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a, Kadir Topbaş tarafından özel bir plaket verildi.

Programın sonunda açıklamada bulunan Çakır, "Bir sporcunun emeklerinin karşılığını bu şekilde alması ve takdir görmesi gerçekten mutluluk verici bir şey. Bizim için de artı motivasyon oluyor. Türk hakemleri olarak hedefimiz büyük organizasyonlarda kalıcı olup ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.