Futbol Gelişim'in Dördüncü Sayısı Yayına Girdi

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından hazırlanan eğitim bülteni, "Futbol Gelişim"in dördüncü sayısı yayına girdi.

İki ayda bir yayınlanan bültende, "UEFA Kursları'ndan küçük alan oyunları, teknik ve beceri çalışmaları ile fonksiyonel çalışmalar", "Pas ve destek", "Futbol eğitiminde eğitsel oyunların yeri", "Kalecilikte pozisyon alma", "Core Antenman", "14-18 yaş grubu için futsal çalışmaları" gibi teknik konular yer alıyor.

Sağlık Kurulu'nun desteği ile bu sayıdan itibaren bir sağlık dosyasına yer verilecek olan bültenin, 4. sayıdaki sağlık konusu "Futbolda önlenebilir yaralanmalar". Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Beşiktaş'ın genç yıldızı Necip Uysal ve dünya şampiyonu olan İşitme Engelli Futbol Milli Takımı'nın teknik direktörü Ali Metin ile yapılan röportajların da bulunduğu yayında, "Uluslararası futbolda yeni trendler", "U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nın ardından", "Fiziksel hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi", "Futbolda proje yönetimi", "Medya ile iletişim", "Genç takım kaleci antrenörlüğünde doğru bilgilenmenin önemi", "Yaratıcılık, zeka ve futbol eğitimi", "MHK Yaz Semineri'nde öne çıkan konular", "Ergojenik yardım: Vitaminler, mineraller ve antioksidanlar" başlıklı makalelerin yanı sıra Bursaspor Futbol Akademisi ile ilgili ayrıntılı bir dosya, haberler, kitaplık ve sinema bölümleri de bulunuyor.