Amatör Kümelerde Maçların Programı Belli Oldu

Tekirdağ 1. Amatör Küme, Tekirdağ Süper Amatör Küme ve U-15 Liglerinde oynanacak müsabakaların programları açıklandı.

Buna göre 23 Eylül 2012 günü başlayacak 1. Amatör Küme, 22 Eylül tarihinde başlayacak olan U-15 Ligi ve 18 Kasım 2012 tarihine ertelenen Süper Amatör Küme'de ilk hafta maçları açıklandı. 23 Eylül 2012 tarihinde oynanacak olan ilk hafta maçları ile başlayacak olan Tekirdağ 1. Amatör Küme'de maçlar A ve B gruplarında oynanacak. Fikstüre göre A Grubunda ilk hafta Çerkezmüsellimspor - 100. Yılspor, B.Çınarlıspor - Karadeniz Gençlikspor, Akçeşmespor - Aydoğdu Gençlik ve Altınovaspor ile Karacakılavuzzpor takımları karşı karşıya gelecek. A Grubunda Malkaraspor ilk haftayı maç yapmadan geçecek. 1. Amatör Küme B Grubunda ise ilk hafta eşlemelerine göre Kızılpınar Belediyespor - Ahımehmet Gençlikspor, Trexta Fevzipaşaspor - Kapaklıspor, Sultanköy Belediyespor - B. Yoncalıspor, Saray Belediyespor - Vakıflar Güvenspor maçları oynanacak. B Grubunda ilk haftayı maç yapmadan geçirerek takım ise Çorlu ekibi Yıldız Gençlikspor olacak.

Daha önce 3 - 4 Kasım tarihlerinde başlayacağı açıklanan ancak daha sonra 18 Kasım tarihine ertelendiği bildirilen Tekirdağ Süper Amatör Lig'de ise Marmaracıkspor - Muratlı Belediyespor, Sitespor - Çorlu Sanayispor, Ulaş Belediyespor - Şarköyspor, Veliköyspor - Çorluspor ve Çorlu Gençlerbirliğispor - Velimeşe Belediyespor maçları oynanacak.

A,B ve C gruplarına ayrılan U-15 Liginde ise maçlar 22 Eylül 2012 tarihinde oynanacak ilk hafta maçları ile başlayacak buna göre A Grubuda, Akçeşmespor - Yavuzspor, Tekirdağspor - Altınova Mahallesi, Aydoğdu Gençlikspor - Karadeniz Gençlikspor B grubunda Çorluspor - Yıldız Gençlikspor, Yeşiltepespor - Çorlu Aslanspor, Çorlu Sanayispor - Yeniçiftlik Belediyespor, C Grubunda da Çerkezköyspor - Velimeşe Belediyespor, Ulaş Belediyespor - Çerkezköy Kartalspor, Kızılpınar Belediyespor - Saray Belediyespor maçları oynanacak .

Kaynak: İHA