Ahiler Futbol Turnuvasında Dereceye Giren Takımlara Kupaları Verildi

Nevşehir’de Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen tören ile verildi.

Ahiler Haftası dolayısıyla Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlar için Ticaret Borsası salonunda bir tören düzenlendi.

Törene Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Rafet Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Federasyonu Başkanı Kemal Altuncuoğlu, bazı oda başkanları ve turnuvaya katılan takımların yöneticileri ve sporcular katıldı.

Törende, turnuvada birinci olan Madeni İşler Odası 2. olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve 3. olan Pazarcılar Odası futbol takımına kupaları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Federasyonu Başkanı Kemal Altuncuoğlu ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Rafet Öztürk tarafından verildi.

Turnuvanın en centilmen takımı seçilen ve Nevşehir’de görev yapan ulusal ve yerel gazete ve televizyon temsilcilerinin katılımı ile oluşturulan Medyagücü’nün kupasını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü verdi. Medyagücü’nün kupasını takım kaptanı Erdal Kesici aldı

Kaynak: İHA