Muratpaşa Belediyesi'nden Gaziler Günü'nde Dostluk Maçı

Muratpaşa Belediyesi birim müdürleri ile ampute futbol takımı arasında dostluk maçı yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen dostluk maçında, Öz Antalya Engelliler Gençlik ve Spor Derneği Ampute Futbol Takımı ile aralarında bayan birim müdürlerinin de yer aldığı Muratpaşa Belediyesi Birim Müdürleri Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

Çağlayan Spor Kompleksi'nde düzenlenen dostluk maçı öncesinde, her iki takıma taktikler veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ''Gaziler Günü'nde gazilerimizle farklı bir etkinlikte bir araya gelmek istedik. Gazilerimizi sadece Gaziler Günü'nde değil, her zaman hatırlamalı ve yanlarında olmalıyız'' dedi.

Öz Antalya Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özkaptan, derneğin sosyal faaliyetlerle engelli durumdaki gazi ve diğer engellilerin hayata tutunmalarına yardımcı olmaya çalıştığını anlattı. Ampute futbol takımında 5 gazi sporcuları olduğuna değinen Özkaptan, takıma verilen destek için Başkan Evcilmen'e teşekkür etti.

Maç, Başkan Süleyman Evcilmen'in başlama vuruşu ile başladı.

Muratpaşa Belediyespor Futbol Antrenörü Ahmet Tilki'nin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 4-3 Ampute Futbol Takımı'nın üstünlüğü ile tamamlandı. Seyircilerin yoğun tezahüratları eşliğinde yapılan karşılaşmanın ikinci yarısında beraberliği yakalayan Muratpaşa Belediyespor, sahadan 7-7 berabere ayrıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nin kalesini zaman zaman bayan birim müdürleri korudu.

Yayıncı: Güç Gönel

Kaynak: AA