Marsilya Teknik Direktörü Baup: 2-0'lık Sonuca Razı Olmadık, Puanı Aldık

Marsilya Teknik Direktörü Elie Baup, Fenerbahçe karşısındna 2-0'lık mağlubiyete razı olmadıklarını ve sonunda sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Fenerbahçe ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Fransa temsilcisi Olmypique Marsilya'nın teknik direktörü Elie Baup, karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Baup, "Topu fazlasıyla kullanmak istedik ve oyunu kuran taraf olmak istedik. Skor 2-0 olduktan Sonra zaman zaman yetersiz kaldık. Daha snora cesaretle rakibin üzerine gittik ve Son dakika da olsa beraberliği yakaladık." dedi.

Fransız bir gazetecinin, "Bu inanılmaz ambiyanstan, cehennemden kurtulduk diyebilir misiniz ?" sorususuna ise başarılı hoca, "Oyuncularım bu tip maçları oynamayı seviyorlar. Bu maçlar bu tip ambiyanslar için yapılıyor. Biz 2-0'ı kabul edecek değildik. Maç içinde şanslar yakaladık ve 2-0'a razı olmadık." diye cevap verdi.Fenerbahçe'nin grubun favori takımlarından birisi olduğunu birkez daha yineleyen Baup, "Geri kalan maçlar öncesinde moral bulduğumuzu söyleyebilirim. Oyun oynamaya çalıştık. Fizik anlamında zor bir karşılaşma geride kaldı." diye konuştu.