Hamit: 'Hakem iyiydi..'

Galatasaraylı Hamit Altıntop, Manchester United maçını, hakemi ve kendisini değerlendirdi..

'Çok iyi temsil ettik Galatasaray'ı, 3 puan için geldik pozisyonlar bulduk ama böyle bir maçta tabii ki pozisyonlar da veriyorsunuz. Yine de özgüven için iyi oldu. Şans Manchester'ın tarafındaydı. Şimdi iki maç içeride, hedefimiz ikinci tur yine bir şey değişmedi '.

'Çok konuşuluyor, yazılıyor, çiziliyor performansım.. Ben her zaman takımı konuşurum, 4 maçta 10 puan aldık ligde, ondan önce bir Fenerbahçe maçı da kazandık. Son aylarda sakatlığım vardı, takıma girememe pozisyonundaydım.. Ben ve hocalarım kendimize inanıyoruz, gelecek maçlarda daha iyi olacak. Ben kendimi iyi hissediyorum, ortam çok iyi. Bu bir futbolcu için çok önemli. Böyle devam edersek ki edeceğiz, çok güzel bir sezon bizi bekliyor '.

'Diğer Manchester United maçını düşünme lüksümüz maalesef yok, önemli bir lig maçımız var. Bu maç üzerine hocamız bizle konuşacaktır ve Sonrasında yine idmanlara ve maçlara çıkacağız. O maç gelince yine en iyi şekilde hazırlanacağız '.

'İlk devredeki pozisyonda topu sağ ayağımdan sol ayağıma çektim, sağ ayağıma faul yapıldı ve dengesiz bir hareketti. İçeride mi dışarıda mı bilmiyorum ama hızlı bir pozisyondu, sola çektim ve önüm boştu vuracaktım, adam bana vurdu, hakem göremedi mi bilmiyorum '.

'Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum, bu benim işim değil. Saha içinde daha farklı bir şeyler görebiliyorsunuz ama genel olarak hakem iyiydi diyebilirim. Umut'un pozisyonunda ben de penaltı gibi gördüm ama böyle şeyler bazen bizim lehimize de olabiliyor. '

Hamit'in yayıncı kuruluşa açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
'2-3 pozisyonda daha iyi konsantre olsak, penaltı pozisyonu vardı. Şansız anlar bunlar. Hocamızın isteklerini uygulamaya çalıştık. Şampiyonlar Ligi'nin en zor deplasmanlarından birini oynadık. Pozisyonlara girdik ama maalesef olmadı. Ama oynanan oyun özgüven için önemli.

Bazı eksiklerim var. Son 12 ay benim için verimli geçmemişti. İnanıyoruz ve çalışıyoruz. Sonuçta hepimizin mutlu olacağına inanıyorum.

Bazı arkadaşlarımız ilk defa oynadılar. Scholes hepimizden fazla maç oynamış. Bu tecrübe çok önemli. Böyle maçlardan daha çok çantamıza bir şeyler koyarsak, iyi değerlendirirsek gelecek maçlar çok farklı olur inşallah.

Isınmaya çıktık deplasmanda mı oynuyoruz, içeride mi diye düşündük. Maalesef iyi futbola iyi skor olmadı ama gelecek maçlarda çok iyi şeyler yapacağız. '