Son Kurban Cristian Baroni!

Gaziantepspor maçında Kaptan Alex'i 18 kişilik kadroya almayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün de Cristian Baroni'ye aynı tarifeyi uyguladı ve kendisini Sivas'a götürmedi

Sivasspor ile oynayacağı maçın son çalışmasını dün sabah Can Bartu Tesisleri 'nde yaptıktan sonra özel bir uçakla Sivas 'a giden Fenerbahçe 'de sürpriz. Sivas 'a 19 futbolcuyla giden teknik direktör Aykut Kocaman, hiçbir sakatlığı bulunmayan Cristian Baroni 'yi İstanbul 'da bıraktı.

Spartak Moskova ile deplasmanda oynanan karşılaşmada yedek bıraktığı Kaptan Alex 'i, ardından ligde oynanan Gaziantepspor maçının kadrosuna almayan Aykut Kocaman 'ın dünkü tasarrufu, kafalarda soru işaretleri bıraktı.
Son maçlarda yedek kalıyordu.

Geçen sezon ortaya koyduğu müthiş performansla alkış toplayan ve takımın vazgeçilmezi olan Brezilyalı oyuncu, sezona yine banko oynayarak başlamış, iki Vaslui maçıyla Süper Kupa Finali 'nde sahaya ilk 11 'de başlamıştı.

Elazığspor mücadelesinde oyuna sonradan giren Baroni, Spartak Moskova deplasmanında 11 'de oynadıktan sonra yine kızağa çekilmiş ve Gaziantep ile Spartak rövanşlarında yedek soyunmuştu.

Sivas 'a götürülmeyen Sambacı, böylece ilk kez kadro dışı kalmış oldu. Baroni 'nin yanı sıra, Bienvenu, Orhan Şam, Sezer, Özgür ve sakatlar Volkan, Krasiç, Serdar Kesimal da kadroya alınmadı.