Samet Aybaba: Herşey Olur, Quaresma-baros Takası Asla Olmaz

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenen Beşiktaş Teknik Direktör Samet Aybaba, maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aybaba, aldıkları galibiyet nedeniyle oyuncuları ile gurur duyduğunu söylerken, transferin son günlerinde herşeyin olabileceğini, ama asla Quaresma-Baros takası olmayacağını söyledi.

Teknik Direktör Samet Aybaba maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Çok koşmak zorundaydık. Futbolcularım bunu başardı. Bu takımla gurur duyuyorum.” dedi.

Aybaba, ''Planladığımız işler iyi gidiyor. Camiamızın çok büyük başarılara ihtiyacı var. Biliyoruz işimiz çok zor. Sadece bir maç kazandık. Bundan sonra önümüzdeki maçlara böyle konsantre olup hazırlanmamız lazım. Bizi yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

"BAROS-QUARESMA TAKASI ASLA OLMAZ"

Teknik Direktör Samet Aybaba, yapılacak transferler ve Almeida ile Quaresma'nın durumlarının sorulmasına ise, ''2 oyuncu içinde futbol komitesi çalışmalarını sürdürüyor. Ayın 6'sına kadar transfer yapabilme zamanımız var. Forvet almayı planlıyoruz.” dedi.

Aybaba, bir basın mensubunun Quaresma-Baros takası olabilir mi? diye sorması üzereninede, “Transferde her şey olabilir fakat Baros-Querasma takası asla olmaz.'' ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca son olarak, transferde kendilerini en çok bütçelerini zorladığını, takım içindeki arkadaşlık düzeyini üst düzeye çıkaracak oyuncu tipleri aradıklarını da sözlerine ekledi .