Riga Boya’dan Şanlıurfaspor’a 200 Bin TL Destek

Riga Boya Şanlıurfaspor’a forma reklamı anlaşması imzalayarak 200 bin TL destek verdi.

Şalıurfaspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Riga Boya Genel Müdürü Muhammet Tuncel, Şalıurfaspor kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu, yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Şalıurfaspor kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu yaptığı konuşmada, "Şu ana kadar Şanlıurfa’dan bize destek istediğimiz kadar gelmedi. Çok sağ olsun Riga boya yönetim kurulu başkanı Muhammet Tuncel Bey hiçbir menfaat beklemeden yaklaşık 200 bin TL’lik forma reklam anlaşması yaparak kulübümüze destek verdi. Ben buradan Riga boya yönetimine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Riga boya yönetim kurulu başkanı Muhammet Tuncel ise, "Nasıl ki Adanaspor iyi yerlere geliyorsa Şalıurfaspor'un da iyi yerlere gelmesi bizi çok mutlu edecektir. Şimdiye kadar 10 takıma forma reklam desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Şanlıurfa çok güzel bir ilimiz güzel olmasıyla beraber çokta şanslı böylesine güzel bir takımın bank Asya da oynaması gurur vericidir. Ben Şanlıurfaspor'a bu sezon boyunca başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalanarak Şalıurfaspor'a destek veren ve sponsor olan iş adamlarına forma hediye edildi .

Kaynak: İHA