Özdemir: Alınan Sonuçtan ve Oynanan Futboldan Memnunum

PTT 1. Ligi’nde Adana Demirspor, sahasında zorlu rakibi Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

5 Ocak Stadı’nda oynanan karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, çok deneyimli bir ekiple oynadıklarını söyledi.

Geçen yıl ligde en fazla gol atan forvetlere sahip, son anda şampiyonluğu kaçıran bir takımla oynadıklarını hatırlatan Özdemir, “Bizde tam aksine lige yeni çıkan, çok fazla transfer yapan bir takımız. İki takımın mücadelesi zevkli oldu. Rakip forvetlerinin güçlü ve serili oluşları maça damgasını vurdu. Ama bizde onlara cevap vermesini bildik.” dedi.

Özellikle ikiNci yarıda daha iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Özdemir, hep geriye düştükleri karşılaşmayı lehlerine çeviremediklerini, sadece berabere tamamlayabildiklerini dile getirdi. Futbolcuları tebrik eden Özdemir, “Böyle sıcak bir havada iyi mücadele ve geriye düşmelerine rağmen, oyunu barıkmamaları bizim için sevindirici olan taraftı. Belki klasik olacak ama gerçekten zamana ihtiyacımız var. Yeni oluşan böyle bir takımın aldığı bu sonuçtan iyi. Bolu ve Rize takımlarından alınan birer puan önemli. Kaybetmediğimiz sürece her zaman diğer takımlar kadar, iddialıyız. Alınan sonuç ve oynanan futboldan memnunum.” değerlendirmesini yaptı.

ENGİN KORIKIR: BIRAKTIĞIMIZ İKİ PUANA ÜZÜLÜYORUM

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korıkır ise zor bir deplasmanda hedefledikleri üç puanı alamadıklarını kaydetti.

Adana Demirspor’un güçlü taraftarları önünde oynamanın güçlüğüne dikkat çeken Korıkır, şöyle devam etti: “İyi oynadık, ancak bir puan alabildik. Futbolcularım sezonun ikinci haftası olmasına rağmen sanki ligin sonu yaklaşmış gibi istekli oynadı. Beni mutlu ettiler. Mutlu olmadığım şey bıraktığımız iki puan. Adana Demirspor’da Yıllar Sonra bu lige geldi. Onları da tebrik ediyorum.”Adana Demirspor’un taraftarlarını hayranlıkla izlediğini vurgulayan Engin Korıkır, “Müthiş bir seyircisi var. Haddime değil ama; lütfen bu taraftarın çok güzel bir takımı var. Bu çocukları 90 dakika desteklerlerse, zaten var olan Demirsporluluklarını daha fazla ispatlamış olurlar. Çünkü, Adana futbol şehridir, böyle kalması da bütün Türkiye’yi mutlu eder.” diye konuştu.