Mersin İdman Yurdu'nda Mağlubiyet Üzüntüsü

Spor Toto Süper Lig takımlarından İçel İdman Yurdu'nda, kendi sahasında Eskişehirspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki 3 maçta alınan Sonuçları değerlendirdi. İlk maçın Orduspor ile kendi sahalarında olduğunu hatırlatan Kahramanlı, "Bu maç bizim için oldukça önemli idi. İlk maçtan kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puanla ayrılmak istiyorduk. Ancak gerek hava muhalefeti, gerekse takımdaki uyum ve adaptasyon sorunu nedeniyle istediğimiz olmadı. Bu sürecin getirdiği bazı olumsuzluklar nedeniyle sahadan 1-1 berabere ayrıldık. Tabi tüm bu olumsuzluklar karşısında beraberlik de kötü bir Sonuç değildi" dedi.

Ardından Sivas deplasmanına gittiklerini anımsatan Kahramanlı, "Sivasspor oturmuş bir kadroya sahip iyi bir takım. Mağlup duruma düştüğümüz o maçtan durumu 3-3 yaparak sahadan 1 puanla ayrılmasını bildik. Deplasmanda böyle bir takıma karşı alınan 1 puan bizim için iyi bir Sonuçtu" diye konuştu.

Ancak iç sahada oynadıkları Son Eskişehirspor maçının Sonucunun bu olmaması gerektiğini vurgulayan Kahramanlı, "Biz bu maçta Eskişehirspor'un hata yapmasını bekliyorduk. Çünkü onlar çok stresliydi biz rahattık. Ama bu olmadı. Biz takım olarak çok kötü oynadık ve çok hata yaptık. Bir çok eksikliğimiz vardı ve bu eksikleri bu maçta gördük. Tabi bunların ilk haftalarda meydana gelmesi ve fark edilmesi belki de bizim için hayırlı oldu. Durumu değerlendireceğiz ve en kısa zamanda toparlanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

ORTA SAHA VE SAVUNMAYA TAKVİYE YAPACAĞIZ
Transfer konusuna da değinen Kahramanlı, şöyle devam etti: "Aslında daha önceki konuşmalarımda pek fazla transferi düşünmediğimizi söylemiştim. Ancak Eskişehirspor maçında buna ihtiyaç olduğunu gördük. Bu nedenle transfer sezonu bitmeden orta saha ve savunmaya takviye yapmayı planlıyoruz. Şu anda kafamızdan geçen bir kaç isim var, bunlar netleşince açıklayacağız."

Bu sezon başarıya mükafat olduğu gibi başarısızlığa da ceza uygulamasını getireceklerini dile getiren Kahramanlı, "Hiç kimse İçel İdman Yurdu'nun üstünde değildir. Herkes sorumluluğunu yerine getirmek zorundadır. Henüz ligin başındayız. Nasıl ki, başarıya mükafat varsa başarısızlığa da ceza olacaktır. Başarının mükafatı prim ise başarısızlık da cezasız kalmayacak. Bu dönem bunu mutlaka uygulayacağız" açıklamasında bulundu .

Kaynak: İHA