Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer Açıklaması

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Yeni kurulan bir takımız. Manisaspor 3-4 hafta sonra izlenince keyif verecek, bunun ilk kıvılcımları bugün görüldü'' dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da, teknik direktör Reha Erginer, maçın ardından gazetecilere açıklamada bulundu.

Zor bir maç olacağını bildiklerini ve sahada iyi mücadele ettiklerini belirten Erginer, şunları söyledi:

''Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Yeni kurulan bir takımız, Manisaspor 3-4 hafta sonra izlenince keyif verecek, bunun ilk kıvılcımları bugün görüldü.

Galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Transfer dönemi bitmeden takıma bir stoper katmayı düşünüyoruz. İki haftalık milli takım aralığında, maç bağlantısını yapabilirsek, Süper Lig takımlarından birisi ile hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz.''

Taraftarların maça ilgisinin az olmasını hatırlatılan Erginer, ''Seyirci desteği olmadan ne kadar gidebilirsiniz. Taraftarın takıma desteğini ve direk maça etkisini görmek istiyoruz'' dedi.

Manisasporlu futbolcular Gökay ve Cem Sultan ise galip geldikleri için mutlu olduklarını, gelecek haftalarda takımın daha iyi olacağını dile getirdiler. Taraftarların desteğinin şart olduğunu söyleyen futbolcular, taraftarların sahaya gelerek destek olmalarını istediler.

-Kartalspor Cephesi

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise Manisaspor takımını tebrik ederek, şunları söyledi:

''Geçen hafta Göztepe galibiyeti ile moral bulmuştuk. Manisa'da kazanamazsak, kaybetmemeyi düşünüyorduk. İyi başlayamadık. Manisapsor maça daha istekli ve arzulu başlayan taraf oldu ve Gol buldu. Geriye düşünce telaş işin içine girdik ve maçın ikinci yarısında yarım saat tempoyu elimizde tuttuk, ama çabuk ayağa oynayan oyuncularla rakip pozisyon buldu. Biz de pozisyonları değerlendiremedik. Gidip-gelen bir oyun oldu. Son vuruşlarda sonuç alamadık, üzgünüz. Bu akşam kazanan Manisaspor'u tebrik ediyorum. İki haftalık milli takım arasında daha iyi hazırlanarak bir sonraki maçta bu karşılaşmayı telafi etmek istiyoruz'' dedi.

Kartalsporlu Fatih ve Efecan da Manisaspor'u tebrik ederek, maçın zor geçeceğini bildiklerini, rakibi iyi analiz ettiklerini, rakibin üstün futbol sergilemediğini dile getirdiler.

Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA