Kıran kırana mücadele nefesleri kesti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı ve geçen hafta kazandığı liderlik koltuğunu kaybetti. Sarı-lacivertliler bu sezon oynadığı 2. deplasman maçından da beraberlikle ayrıldı.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşma muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. İki takım da golü bulabilmek için ellerinden geleni yaptı ancak puanlar paylaşıldı: 0-0

Bu beraberlik sonrasında iki takım da 5 puana yükseldi.

Fenerbahçe, ligin 4. haftasında sahasında Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak. Sivasspor ise deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

KARŞILIKLI HAMLELER

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman 70. dakikada Alex de Souza ve Mehmet Topuz'u oyundan alırken, Miroslav Stoch ile Caner Erkin'i sahaya sürdü. Rıza Çalımbay bu değişikliğin ardından Pedriel Suarez'in yerine Kamil Grosicki'ye görev verdi.

Sivasspor son dakikalara girilirken baskısını artırdı ve Fenerbahçe kalesine daha kalabalık gelmeye başladı. Aykut Kocaman 85'te son hamlesini yaparak Hasan Ali'nin yerine Semih Şentürk'ü aldı ve hücum bölgesini kalabalıklaştırdı.

Karşılaşmanın başarılı ismi Erman son dakikada kenara gelirken, Murat Akça oyuna girdi ve karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı

ALEX GERİ DÖNDÜ

Şampiyonlar ligi play-off turunda Spartak Moskova'ya elenen Fenerbahçe'de Alex de Souza maça ilk 11'de başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı sorun nedeniyle Rusya'daki Spartak Moskova maçında yedek kalan daha sonra Süper Lig'deki Gaziantepspor maçının kadrosuna alınmayan Brezilyalı, 3 maç sonra ilk 11'deki yerini aldı. Sarı lacivertlilerin başarılı futbolcusu Alex, Spartak Moskova ile oynanan rövanş karşılaşmasının 59. dakikasında Selçuk Şahin'in yerine de oyuna girmişti.