Kastamonuspor Sezonu Açtı

Spor Toto 3. Lig 1. Gurup ekiplerinden Kastamonuspor, sezon açılışı nedeniyle yapılan hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig takımlarından Kilimli Belediyespor’u 2-1 yendi.

Gazi Stadyumu'nda açılış töreninde ilk olarak kadrodaki futbolcular tanıtıldı. Taraftarlar, özellikle yeni transfer edilen futbolculara yoğun tezahüratta bulundu.

Daha sonra yeni sezon için dua edildi. Açılış töreni sonrası Kastamonuspor ile aynı ligde yer aldığı Zonguldak temsilcisi Kilimli Belediyespor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasıyla devam etti.

Kastamonuspor’u 2. Lige taşımak istediklerini ifade eden Antrenör Avni Okumuş: “Geçtiğimiz sezon 2-3 futbolcumuz haricinde diğer futbolcularımızın tamamı takımımıza yeni katıldı.

Sezon öncesi liglere iyi bir şekilde hazırlanıp güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Gerek yönetimimiz, gerekse taraftarlarımızdan bizleri bu zorlu maratonda yalnız bırakmamalarını istiyoruz” diye konuştu.

Kastamonuspor, 79'da Mesut’un ve 88. dakikada Fırat’ın penaltıdan attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazandı. Kilimli Belediyespor’un ise tek golü Harun Sürücü’nün ayağından 58. dakikada geldi.

Kilimli Belediyespor’a Şahin Çıkar, mücadelenin 82. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı .

Kaynak: İHA