Kasımpaşa 3 Puanı 3 Golle Aldı

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Sanica Boru Elazığspor İzmir’de Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Maç sonrası basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "İstemediğimiz bir sonuç aldık. 1 metre dışarıda penaltı oluyor. Yan hakem görmedi.

Orta hakem koşarak geldi penaltı verdi. Aynısı bize oldu ona bir şey yok. Yeni takım olduğunuz zaman böyle sonuçlarla karşılaşıyorsunuz. Kasımpaşa’yı tebrik ediyorum. Tesislerimiz yok. Saha avantajımız yok. Akhisar Belediyespor gelecek 2 saatlik mesafe, burada oynayacağız böyle şey mi olur. 3- 0 mağlup olduk. Suç futbolcuların değil yeni bir takımız. Olacak böyle şeyler” diye konuştu

Elazığsporlu futbolculardan Adem Alkaşi ise takım olarak iyi hazırlandıklarını belirtirken aldıkları sonucun görevlerini iyi yapamadıklarından kaynaklandığını söyledi

Elazığsporlu futbolcu Sezer Badur ise, maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar kötü oynadıklarını ifade etti.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Maçın açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, iyi hazırlandıklarını ve net bir skorla galip geldiklerini söyledi.

Galatasaray maçıyla iyi bir giriş yaptıklarını hatırlatan Diyadin, "Karabük maçıyla devam ettik. Özellikle takımın oyuncuları çok azimli. Zaman zaman sıkıntılar olabilir. Yeni takım olmamız dolayısıyla. Takımın kaliteli oyunculardan kurulu olması bizim için artı. Maçın kırılma anı ikinci goldü. Biraz zorlanıyorduk golü bulana dek. Son iki haftada alınan iki puan bizim için çok önemli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Transferlerimiz tamamladık. Çok oyuncu aldık bir futbol takımı 23 24 kişi olmalı bizde bunu yakaladık” diye konuştu.

Kaımpaşa’lı futbolcu Abdullah Elyase ise yaptığı açıklamada, “Tabi mutluyuz. Güzel bir sonuç aldık. Daha ligin başında 6 puan topladık. Güzel bir başarı bu bizim için. Takım adına çok ümitliyim. Elazığspor’u tebrik ediyorum. İyi niyetli oynadılar. Ben çok mutluyum buraya geldiğim için’’ diye konuştu.

Kasımpaşa kalecisi Isaksson ise "İlk devrede çok fazla gol pozisyonuna giremedik ama yinede güzel bir gol attık. İkinci devrede penaltıdan 2. golü bulduk ve rahatladık" şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA