İbrahim Toraman: Arkadaşlığın En İyi Olduğu Dönem

Spor Toto Süper Lig'in 3. Hafta mücadelesinde oynanan Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçı sonrası basın toplantısında konuşan Beşiktaşlı futbolcular aldıkları 3 puana çok sevindiklerini söyledi.

Kaptan İbrahim Toraman, Son yıllarda arkadaşlığın en iyi olduğu Beşiktaş takımı diyerek, siyah-beyazlıların Son zamanlarda iyi durumda olduğunu vurguladı.'ARKADAŞLIĞIN EN İYİ OLDUĞU DÖNEM'Maçın ardından basın toplantısında konuşan İbrahim Toraman ve Uğur Boral açıklamalarda bulunurken, Kaptan İbrahim Toraman, en iyi dönemi yaşadıklarını söyledi.

Toraman, “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Dahada farklı kazanabilirdik. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Bu takım benim Son yıllarda gördüğüm en iyi anlaşan takım. Arkadaşlık ve kardeşlik üst düzeyde.” dedi.

İbrahim Toraman’ın ardından söz alan Uğur Boral ise, özellikle ilk yarı iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Boral, “Bu 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Özellikle ilk yarı iyi mücadele ettik. Maç genelinde çok koştuk. Alınan bu puanları hak ettiğimizi düşünüyorum.” dedi.

Bu arada İbrahim Toraman ve Uğur Boral, aralarında geçtiğimiz günlerde yaşadıkları problem için ise, bunların çok önemli olmadığını. Şu anda göründüğü gibi iyi arkadaş olduklarını ve bu tür problemlerin aile içinde zaman zaman olacağını söylediler .