Ertuğrul Sağlam: Puanı Hak Eden Bir Mücadele Ortaya Koyduk

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray’a 3 – 2 yenildikleri maçın ardından puanı hak eden bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen yılın şampiyonu Galatasaray’ın kadrosunu güçlendirdiğini hatırlatarak, “Kendi sahasında oynamanın avantajını da her türlü kullanan bir takım.” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Twente karşısında 120 dakika oynadıklarını ve karşılaşmanın son bölümlerinde de 10 kişi mücadele ettiklerini hatırlatan Ertuğrul Sağlam, “Fiziksel ve zihinsel travmayı eklersek bugünkü maçın bizim için kolay olmayacağını tahmin edebiliyorduk. Genel olarak puanı hak eden bir mücaüdele ortaya koyduk.” ifadelerini kullandı.Karşılaşmada 5 gol olduğunu ve bunların 4 tanesini kendilerinin attığını dile getiren Sağlam, “Bu mücadelenin karşısında puan olmalıydı; ama sonuçta mağlup olduk. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Yenilen gollere baktığımızda şanssızlık ve bireysel hatalar ortaya çıkıyor. Önümüzde 15 günlük süre var. Bu hataları azaltacağız. Bugünkü arzuyu ve isteği, tecrübemizle birleştirip zirve hesapları yapan bir takım olacaktır Bursaspor.” diye konuştu.

Bursasporlu futbolcu Murat Yıldırım ise “Şanssız bir akşam oldu bizim için. Rakibimiz Galatasaray da olsa galibiyet için geldik. Twente maçının ardından taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istedik.” şeklinde konuşurtu. Tecrübeli futbolcu İbrahim Öztürk ise “Buraya Twente maçının moral bozukluğu ile geldik. Biliyoruz ki önemli olan bir sonrakidir. Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık ve inandık. Bugün iyi mücadele ettik. Bunu hak etmedik; puan ya da puanlar alabilirdik. Milli takım arası bizim için çok iyi geçecek. Biz bunun üstesinden gelecek bir takımız.” değerlendirmesinde bulundu .