Bu transfer çok ses getirir

Çek savunmacı Tomas Ujfalusi'nin sakatlanması üzerine Galatasaray'da aniden gündeme gelen stoper arayışlarında öne çıkan son isim Inter'in Rumen yıldızı Chivu oldu.

Takvim'in haberine göre, Çek savunmacı Tomas Ujfalusi'nin sakatlanması üzerine apar topar sol ayaklı stoper arayışlarına giren Galatasaray, Inter'li Chivu'yu bitirmekte kararlı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı kadrosunu yarın akşama kadar UEFA'ya bildirmesi gereken Sarı-Kırmızılılar'ın İtalyan yetkililerle sıcak temasları sürdürdüğü belirtildi.

Eski dostlar da devrede!

Yönetici Ali Dürüst'ün İtalya'da Inter yetkilileriyle masaya oturduğu ve hem oyuncuyu hem de kulübünü ikna etmeye yakın olduğu belirtildi. Inter'le yeni sözleşme yineleyen oyuncu için Galatasaray'ın efsane isimlerinden George Hagi ve kulüple iyi ilişkileri olan Rumen menajer Becali'nin de devrede olduğu sızan haberler arasında yer alıyor.Yönetici Ali Dürüst'ün oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlayıp en geç yarın İstanbul'da olmasının beklendiği ifade ediliyor.

Chıvu olmazsa Riise listede

Rumen oyuncu için son ana kadar şartlarını zorlayacak olan Galatasaray'ın listesindeki bir diğer isminse İngiliz Premier Lig ekibi Fulham'ın formasını giyen John Arne Riise olduğu öğrenildi. Sol bekte son derece deneyimli bir isim olan John Arne Riise'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Sarı-Kırmızılılar'ın yarına kadar bu iki isimden biriyle el sıkışarak resmi imzayı atması bekleniyor. John Arne Riise, Monaco, Liverpool, Roma, Fulham gibi önemli takımların formasını giydi.

Terim: stopere takviye yapacağız!

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Ujfalusi'nin sakatlığının kendilerini zor durumda bıraktığını belirterek, 'Pazartesiye kadar UEFA'ya takım listesini vereceğiz. Lugano ile ilgimiz yok. Transfer yapacağız. Umarım kafamızdaki oyuncuyu alırız ' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.