Adana Demirspor Teknik Direktörü Özdemir Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da, teknik direktör Osman Özdemir, kendi sahalarında oynadıkları Çaykur Rizespor maçında oynadıkları oyun ve alınan sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

Özdemir, 2-2 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, deneyimli ve tecrübeli bir ekibe karşı mücadele ettiklerini belirtti.

Takımlarının lige yeni çıkan, çok transfer yapan, yeni bir takım olduğunu kaydeden Özdemir, ''Çok zevkli ve mücadeleci bir maç oldu. Karşı takımın seri hücumcuları maça damgasını vurdu, ama biz de cevap verdik. Ben oyuncularımı kutluyorum. Bu sıcak havada iyi mücadele ettiler'' diye konuştu.

Yeni oluşan takım olarak biraz zamana ihtiyaçları olduğunu ifade eden Özdemir, ''Boluspor ve Çaykur Rizespor karşısında alınan iki beraberlik önemli. Alınan sonuç ve oynanan oyundan memnunum'' dedi.

Özdemir, bir gazetecinin ''Maç boyunca taraftarların büyük çoğunluğunun 'yönetim istifa' yönünde tezahürat yaptığını'' hatırlatması üzerine, ''Şu an bu maç 10 bin kişinin önünde oynandı. Böyle bir taraftar gücü yok. Taraftarın yönetim için düşüncülerine ben bir şey diyemem. Umarım bu düzelir. Birlikte olursak başarı gelir diye düşünüyorum'' ifadesini kullandı.

-Çaykur Rizespor cephesi-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır ise zor deplasmandan hedefledikleri puanı alamadıklarını belirterek, Adana Demirspor'un seyircisi önünde oynamanın çok zor olduğunu söyledi.

Korukır, ''Böyle bir seyirci ve güçlü bir takım karşısında çok pozisyona girip hak ettiğimiz 3 puanı alamadık. Sezonun ikinci haftası olmasına rağmen futbolcularım sanki son hafta gibi motiveliydi. Bu beni mutlu etti, ama üç puanı alamadığımız için üzgünüm'' diye konuştu.

Küçük bir sitemde bulunacağını belirten Korukır, ''Adana Demirspor'un müthiş bir seyircisi var. Benim haddime değil ama... Çok güzel bir takımlar var. O çocukları 90 dakika desteklerlerse var olan Demirsporluluklarını daha fazla ispatlarlar. Adana futbol şehridir böyle kalması Türkiye'yi mutlu eder'' ifadesini kullandı.

Muhabir: Anıl Bağrık / Emrah Yorulmaz / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA