4 Eylül Belediyspor Sezonu Açtı

Sivas Dört Eylül Belediyespor, 2012-2013 futbol sezonunu Tokatspor ile oynadığı hazırlık maçı ile açtı.

Açılışa Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Belediye Başkan Yardımcıları Hayri Köse, Cafer Çongar, Mehmet Avcı ve Orhan Demirok, Tokatspor kulüp başkanı ve yöneticileri, spor kulüplerinin yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Sezon açılışı öncesi konuşan Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, “İnşallah şikenin, kavganın, fanatizmin olmadığı birlik beraberliğin ön plana çıktığı bir sezon yaşarız. Dört Eylül Belediyespor kulübü olarak futbol ve voleybol olmak üzere 10 ayrı branşta lisanlı lisansız bin 500 sporcuya hizmet vermekteyiz. Amacımız, göz bebeğimiz Sivas’ımızın en büyük marka değeri Sivassporumuzdan sonra Dört Eylül Belediyesporumuzu da bir marka haline getirmektir” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, sporun zaman zaman kirletilmeye çalışıldığını üzülerek takip ettiğini söyleyerek, “Bizim kulüp yöneticilerimiz bu konularda çok hassastırlar. Takımımıza, çocuklarımıza iyi sahip çıkıp hak, hukuk ve adalet kavramlarını spora da yerleştirme konusunda çok dikkat ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Sezon açılışını Dört Eylül Belediyespor için yaptırdıkları Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde yapmayı planladıklarını ancak tesisin yetişmediğini ifade eden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, “İnşallah 12 Ekim gibi bir tarihte burada görkemli bir açılış yapacağız. Spor dünyasından da çok ciddi isimler açılışımıza katkı sağlayacaklar” dedi

Sivas Dört Eylül Belediyespor 2012-2013 futbol sezonunu hazırlık maçında Tokatspor ile karşı karşıya geldi. Dört Eylül Belediyespor takımı güçlü Tokatspor karşısında sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı .

Kaynak: İHA