İl Hakem Kurulundan Başkan Zenbilci’ye Teşekkür Plaketi

Adana Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Serhat Mehmet Altuner, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi makamında ziyaret ederek, spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

İl Hakem Kurulu Başkanı Serhat Mehmet Altuner’i makamında kabul eden Başkan Ahmet Zenbilci, hakem camiasının da sporun en önemli unsuru olduğunu belirterek, "Futbol kulüplerine ve sporculara verilen önemin aynısı hakemlerimize de verilmeli. Bu bilinçle biz sporu bir bütün olarak görüyoruz. Bizim için sporcu, antrenör, kulüp yöneticisi, malzemeci, sağlıkçı, stadı görevlisi ne kadar önemli ise hakemlerimizde aynı derecede önemli ve bir bütünün parçasıdır. Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda her zaman hakem camiasına yardımcı oluyoruz" dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Serhat Mehmet Altuner’de Başkan Ahmet Zenbilci’nin her zaman Türk sporunun yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, “Biz başkanımızın desteklerini önemsiyoruz. Yanımızda olması bile önemli bir destek. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. Bu plaketi de spora yaptığı katkıları için teşekkür amaçlı veriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA