Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten Açıklama

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ''Nem oranının yüksek olduğu, bizim dururken bile zorlandığımız durumda, verdikleri bu büyük mücadele için oyuncularıma teşekkür ediyorum'' dedi.

Eriş, Bucaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Son dakikada kaçırdığımız penaltıyla büyük üzüntü yaşadık'' diye konuştu.

Maç boyunca sıcak hava ve yüksek nem oranından olumsuz etkilendiklerini belirten Eriş, şunları söyledi:

''Oyunun genelinde top, set üstünlüğü bizdeymiş gibi görünse de rakibin yakaladığı kontrataklar var. Penaltıdan dolayı 11 kişiyle defans yapan bir Bucaspor'a karşı maçı kazanıp hanemize üç puan yazdırma şansını yakalamıştık, ancak olmadı. Sıcak hava oyuncularımı olumsuz etkiledi.''

-Bucaspor cephesi-

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar da her iki takımın sıcak havaya rağmen üst düzey bir mücadele sergilediklerini dile getirdi.

''Son dakikada Adanaspor'un penaltısı eğer gol olsaydı çok üzülürdük'' diyen Karafırtınalar, şöyle konuştu:

''Bizim de çok net 7 pozisyonumuz var. Bu sıcakta oynanan oyun beni ve oyuncularımı olumsuz etkiledi. Her iki takımın mücadelesi üst düzeydi. Adanasporlu oyuncuları da kutluyorum. Son dakikada penaltıyı kurtaran kalecimizi özellikle kutluyorum.''

Muhabir: Ömer Yıldız / Ali Güreli / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA