Türkiye Kupası 1. Tur Maçı

Bu yıl 'Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor' sloganıyla 51'incisi düzenlenecek ve 81 ili temsilen toplam 156 takımın mücadele edeceği 2012-13 sezonu Türkiye Kupası 1.tur müsabakaları, Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak.karşılaşacak.

Spor-Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor 1. tur maçında yarın BAL Ligi 7. Grup takımlarından Muğlaspor ile

Manavgat-Evrenseki Stadında oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Manavgat Evrensekispor’da Ümraniye karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın cezasını Silivri maçında çeken Harun’un da forma giyeceği karşılaşmayı Şeref Taşhan, Celil Doğruyol ve Musa Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek.

Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, Manavgat Evrensekispor’un 2012-2013 sezonuna iyi bir başlangıç yapamadığını belirterek “İlk kez Türkiye kupasında mücadele edeceğiz. Hedefimiz Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz Son noktaya kadar gitmek. Türkiye Kupası heyecanını taraftarlarımıza yaşatacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rakibimizin Bölgesel Amatör ligde olması bizim için avantaj. Ancak biz rakibimizi küçümsemeksizin sahaya çıkıp vargücümüzle mücadele edeceğiz. Manavgatlı sporseverleri takımlarını desteklemeye çağırıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA