Orduspor’da Büyükşehir Belediyespor Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, Kayserispor maçının ardından izin kullanmadan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligin 4. haftasında dün akşam kendi evinde Kayserispor’u 3-2 mağlup eden Orduspor, Cumartesi günü İstanbul’da saat 17.00’de oynayacağı İstanbul Büyükşehir Beledispor maçının hazırlıklarına Orduspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Hector Cuper yönetiminde başladı.

Antrenmana sakatlığı bulunan Selçuk Şahin ile Monje katılmazken Kayserispor maçında forma giyen futbolcular düze koşu yaptı. Diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, yaptığı açıklamada, İstanbul’dan alınacak puanların çok önemli olduğunu, İstanbul’a üç puan için gideceklerini söyledi.

Ligde kolay maç olmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, konuşmasını şu sözleriyle sürdürdü" "Bir maçtan üç puan almak güzel bir şey. Dün akşam üç puan alabilmek bizim için önemliydi. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Bütün maçlar zordur. Bütün rakipler bir birinden farklıdır. Bu hafta ona hazırlanacağız. Hafta kısa bu nedenle çalışmalarımıza başladık. İstanbul’da bir puan da önemlidir. Ama üç puan için oraya gideceğiz. "

Kaynak: İHA