Diyarbakırsporlu Futbolcular Valilikten Destek Talep Etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da futbolcular valilikten destek istedi.

Beraberlerinde Teknik Direktör Enver Aylak ile Diyarbakır Valiliği'ne giden yeşil kırmızılı 25 futbolcu, Vali Mustafa Toprak ile görüşmek istedi. Vali Toprak'ın il dışında bulunması nedeniyle futbolcuları Vali Yardımcısı Mustafa Can kabul etti.

Teknik Direkör Aylak görüşmede yaptığı açıklamada, kulüpte yönetim sorunu bulunduğunu belirterek, ''kayyum'' ataması yapılması için yasal süreç başlatıldığını söyledi.

Yönetim sorununun yanı sıra kulübün geliri bulunmadığını bu nedenle futbolculara yemek vermenin dahi sıkıntısını yaşadıklarını kaydeden Aylak, şöyle dedi:

''Kulübün yaşadığı sıkıntının sorumlusu bu zor şartlara rağmen forma aşkı için mücadele eden genç oyuncularımız değil. Valilikten bu futbolculara destek olunmasını istedik. Görüşmede futbolcularımız yaşadıkları sıkıntıları vali yardımcısına iletme fırsatı buldu. Vali Yardımcısı Can da sıkıntılarımızı Vali Mustafa Toprak'a aktaracağını söyledi.

Bu kulübün sıkıntısı çok büyük olmasına rağmen maalesef ilgilenen yok. Perşembe günü de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etmeyi planlıyoruz. Valiliğin ve belediyenin sorunların çözümüne katkı yapmasını istiyoruz.''

Muhabir: Özgür Ayaydın

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Kaynak: AA