Başkana yalvardı "Para pul istemiyorum Bırak başkan gideyim"

Alex'in, "Ayrılmak istiyorum" sözüne Yıldırım, "Böyle olursa taraftar bizi topa tutar" yanıtını verdi. Fakat Sambacı çok kararlıydı: Sezon bitsin, 1 saniye bile durmam".

Teknik direktör Aykut Kocaman'la sorun yaşayan Fenerbahçe kaptanı Alex, 27 Ağustos'ta Başkan Aziz Yıldırım ile görüşmüştü. Zirvenin ardından da 'Kriz çözüldü ' açıklamasını yapılmıştı. Fakat TAKVİM gazetesi , zirvenin perde arkasını araladı ve herkesi şoke edecek ayrıntılara ulaştı. Alınan bilgilere göre Alex, Başkan Yıldırım'a, 'Benim parada pulda gözüm yok. Bu sezonki paramı da istemiyorum.
Bırakın gideyim ' ifadesini kullandı.

YILDIRIM: GEL SÖZLEŞMENİ UZATALIM
Bu sözler karşısında şok olan Aziz Yıldırım ise, 'Bunu aklından sil. Sen şu an gidersen taraftar bizi topa tutar. Hatta biz senin sözleşmeni 1 yıl daha uzatmak istiyoruz ' yanıtını verdi. Fakat kararlı olan Alex'in Son sözü ortamda buz gibi bir hava estirdi: 'Şu anda burada kalıyorum. Ama sezon bitsin, 1 saniye bile durmayacağım. '

TAM 14 TEKLiF VAR
SEZON Sonunda Fenerbahçe'den ayrılma kararı alan Alex'e ABD'den tam 8 takımın transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Sambacı'yı ayrıca ülkesi Brezilya'dan 2, Avrupa'dan da 4 takım istiyor. Alex, eşi Dianne ile görüşerek kesin kararını verecek.

* Alex'in heykelinin açılışına katılan Kocaman, Sambacı'yı Son iki maçta da 11'de oynattı. Fakat soğuk rüzgarlar dinmedi.