Sivok ve Holosko: İkinci Yarı Ortaya Koyduğumuz Futbolla Galibiyeti Hakettik

Beşiktaşlı Tomas Sivok ve Filip Holosko, Sanica Boru Elazığspor karşısında ikinci yarı ortaya koydukları oyunla hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Sanica Boru Elazığspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen toplantıya katılan Holosko, ikinci yarıda ortaya koydukları futbolla galibiyeti hakettiklerini ifade etti.

Slovak futbolcu, "Maçın zor olacağını biliyorduk. Zaten hocamızda bu konuda bizi uyarmıştı. Rakibin 9 kişi ile kapanıp kontraatak bulacağını söylemişti. 20 dakika boyunca baskı bile kuramadık. Rakip çok iyi kapandı kendi cezasahasına kadar yaklaştırmadı. İlk 20 dakikadan sonra baskıyı kurduk ve kanatları kullanmaya başladık. İkinci yarı oynadığımız futbolla maçı hakketiğmizi düşünüyorum. Çok başarılı istekli ve arzulu oyun var. İyi bir üç puan kazandık. Maçtan önce Sivok gol atacağını söylemişti. O golü atması bizi mutlu etti." diye konuştu.

Sivok da "İlk yarı oyuna iyi başlamadık. Rakibide pozisyon vermedik. Geçen seneki farkımız bu. İkinci yarıya başladığımızda duran toptan golü bulduk. Kilidi açtık. Daha fazla alan bulduk aynı şekilde koşumuzu isteğimizi göstererek daha çok pozisyon bulduk. Net birşekilde galibiyet bulduk. Ancak bu şekilde mücadele edildiğinde farkımızı belli ediyoruz. Mücadelemizin hakkını vererek net galibiyetler almaya başladık." dedi.